NOVINKY V ROCE 2021:
* Máslové – vyrobeno z regionálních surovin
* Tymiánové – vyrobeno z regionálních surovin
NOVINKY PRO ROK 2020:
Jemné sýrové
· Sezamové s brynzou
· Rajčatové (sušená rajčata)
· S bio kozím sýrem – vyrobeno z regionálních surovin
9 nejčastěji vyráběných druhu v aktivní sezoně jarmarku a gastro festivalu:
Gold tyčinky
*Solené s kmínem (pečou se v rodině již někdy od roku 1913)
* Makové (pečou se v rodině již někdy od roku 1913)
* Cibulové
* Parmezánové
* Tvarůžkové
* Sluníčkové- BIO celozrnné špaldové
* Škvarkové PIVNÍ
* Škvarkové PIKANTNÍ s chilli papričkami
* Česnekové
Pro změnu, nebo při nedostupnosti některé suroviny alternujeme s těmi to druhy:
* Mandlové (slané) s BIO špaldovou moukou
* Černá uzenka
* Olivové s BIO špaldovou moukou
* Bylinkové s kurkumou s BIO špaldovou moukou
* Levandulové s chia semínky s BIO špaldovou moukou
* BIO špaldové se Špenátem
* BIO špaldové s Medvědím česnekem
* Mandlové (sladké) – špaldové
Dříve se ještě vyráběly:
* Špaldové s pivovarského mláta
* Špaldové s tuňákem
* Špaldové konopné
* Špaldové lněné
* Špaldové s červenou řepou
* Špaldové Zázvorové (nasládle)
* Okurkové se špaldou a koprem
* Celozrnné sojové
* Sezamové
* Bryndzové s pancettou
* Skořicové (sladké)




