Sortiment

10 nejčastějí vyráběných druhu v aktivní sezoně jarmarku a gastro festivalu: 

Gold tyčinky

Solené s kmínem (pečou se v rodině již někdy od roku 1913) 

* Makové (pečou se v rodině již někdy od roku 1913) 

* Cibulové 

* Parmezánové 

* Tvarůžkové 

* Sluníčkové- BIO celozrnné špaldové 

* Mandlové ( slané) s BIO špaldovou moukou 

* Černá uzenka 

* Škvarkové PIVNÍ 

* Škvarkové PIKANTNÍ s chilli papričkami 

* Česnekové 

Pro změnu, nebo při nedostupnosti některé suroviny alternujeme s těmi to druhy: 

* Sezamové s kozím sýrem 

* Olivové s BIO špaldovou moukou 

* Bylinkové s kurkumou s BIO špaldovou moukou 

* Sušené rajčata s BIO špaldovou moukou 

* Levandulové s chia semínky s BIO špaldovou moukou 

* BIO špaldové se Špenátem 

* BIO špaldové s Medvědím česnekem 

* Mandlové (sladké) – špaldové 

Dříve se ještě vyráběly: 

* Špaldové s pivovarského mláta 

* Špaldové s tuňákem 

* Špaldové konopné 

* Špaldové lněné 

* Špaldové s červenou řepou 

* Špaldové Zázvorové (nasládle) 

* Okurkové se špaldou a koprem 

* Celozrnné sojové 

* Sezamové 

* Bryndzové s pancettou 

* Skořicové (sladké)